Ατομικές Μονάδες Νερού Pellet IOLI


Η πιο οικονομική, αυτόνομη και πρακτική λύση θέρμανσης.

Εάν θέλετε να θερμάνετε ένα σπίτι, μια μεζονέτα η έναν επαγγελματικό χώρο έως 180 m² και η τοποθέτηση στον εσωτερικό χώρο είναι μονόδρομος ή επιλογή, τότε η ιδανική λύση είναι η μονάδα νερού pellet IOLI με  προσεγμένη σχεδίαση και κατασκευή, που προσθέτει το στοιχείο της φωτιάς και ομορφαίνει το χώρο σας.

Επιλέξετε ένα μοντέλο μονάδος  νερού IOLI που να καλύπτει τις ανάγκες θέρμανσης  σας και αφήστε τα υπόλοιπα σε αυτήν με ότι καλύτερο έχει να προσφέρει  η σύγχρονη τεχνολογία για οικονομική λειτουργία, αθόρυβη, με σεβασμό στο περιβάλλον, χαμηλή έξοδο καυσαερίων και τέλεια καύση.

Οικολογικά

Η μονάδα νερού pellet IOLI τοποθετείτε σε εσωτερικό χώρο και ζεσταίνει ομοιόμορφα όλο το χώρο σας. Είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά, ηλεκτρικά συστήματα λειτουργίας και ασφαλείας για να παρέχουν συνεχώς και απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

Είναι η μοναδική μονάδα που διαθέτει έλεγχο (OPTIONAL) έλεγχο παροχής αέρα (lpm) air flow τεχνολογία formula, για να αυτορυθμίζει την ποσότητα του αέρα κάτω από τις πραγματικές συνθήκες καύσης  με αποτέλεσμα την καθαρότερη καύση, την οικονομία  και  την μικρότερη δυνατή επιβάρυνση της μονάδος  – ανάγκη για λιγότερα service.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγ. Μαρίνης 46
Τ.Κ. 54351 Άνω Τούμπα
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 868586
Fax : 2310 870003
Login-iconLogin