Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής


Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα με μεταφορικές εταιρίες ή courier.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η χρέωση των μεταφορικών με μεταφορικές εταιρίες ξεκινάει από 5€, ενώ σε περιόδους προσφοράς μπορεί να είναι και δωρεάν. Λόγω αδυναμίας υπολογισμού όγκου προϊόντων (μικροεξαρτήματα, σώματα, λέβητες κλπ), σε συνάρτηση με τον τόπο προορισμού (Ηπειρωτική Ελλάδα, μεγάλα αστικά κέντρα, πρωτεύουσες νομών, απομακρυσμένες περιοχές, νησιά κλπ )  όταν το κόστος μεταφοράς ξεπερνάει το πάγιο των 5€ (πάγιο δέματος) επικοινωνούμε μαζί σας για το τελικό κόστος.

Η αποστολή γίνεται αν συμφωνήσετε στο κόστος μεταφοράς το οποίο πληρώνετε στην εταιρία μας ή απευθείας στην μεταφορική εταιρία.

ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ της παραγγελίας σας διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσής της και επιστροφής χρημάτων σε τραπεζικό σας λογαριασμό ή στην πιστωτική σας κάρτα αναλόγως του τρόπου πληρωμής σας.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ COURIER

Η χρέωση των μεταφορικών με εταιρίες courier ξεκινάει από 3.5€. Το πάγιο αντικαταβολής είναι 2,5€

Μεγάλα αντικείμενα (θερμαντικά σώματα, λέβητες, κλιματιστικά κ.α) δεν αποστέλλονται με courier ώς ασύμφορα.

Λόγω αδυναμίας υπολογισμού όγκου προϊόντων (μικροεξαρτήματα, σώματα, λέβητες κλπ), σε συνάρτηση με τον τόπο προορισμού (Ηπειρωτική Ελλάδα, μεγάλα αστικά κέντρα, πρωτεύουσες νομών, απομακρυσμένες περιοχές, νησιά κλπ )  όταν το κόστος μεταφοράς ξεπερνάει το πάγιο των 3,5€ (πάγιο δέματος) επικοινωνούμε μαζί σας για το τελικό κόστος.

Η αποστολή γίνεται αν συμφωνήσετε στο κόστος μεταφοράς το οποίο πληρώνετε στην εταιρία μας.

ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΗ της παραγγελίας σας διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσής της και επιστροφής χρημάτων σε τραπεζικό σας λογαριασμό ή στην πιστωτική σας κάρτα αναλόγως του τρόπου πληρωμής σας.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 130€brands

bank
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης