Προφίλ

Αρχική σελίδα \ Προφίλ


Η εταιρία «ΚΕΛΣΙΟΣ ΑΕ» δημιουργήθηκε το 2004, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, από τα εμπειρότατα στελέχη πωλήσεων των δύο κραταιών εταιρειών του χώρου : της «FYROGENIS ΑΒΕΕ»  και «SOULIS ΑΒΕΕ». Με τη διορατικότητα που τους διακρίνει, κατάλαβαν  την ανάπτυξη που δίνει στον κλάδο το φυσικό αέριο για αυτούς που θα ασχοληθούν μαζί του και τη συρρίκνωση αυτών που δεν θα ακολουθούσανε, προχωρήσανε στο επιχειρηματικό τους βήμα αφήνοντας αξιοζήλευτες για την εποχή θέσεις, στις εταιρείες, οι οποίες όπως τελικά είχαν προβλέψει χρεοκοπήσανε.

Κύρια δραστηριότητα λοιπόν το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ αλλά και λόγω της πολύχρονης πορείας τους στο χώρο, η εταιρεία έχει σημαντική παρουσία στη ΘΕΡΜΑΝΣΗ με πετρέλαιο στον ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ στην ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ την ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ αλλά και την ΥΔΡΕΥΣΗ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ.  Επόμενος στόχος οι ήπιες μορφές ενέργειας (αιολική, γεωθερμία κ.α)

Γνωρίζοντας την αγορά, τα προϊόντα, τις απαιτήσεις του κόσμου, με μεγάλο πελατολόγιο και σε συνεργασία με τον Σάββα Τσακουρίδη που αποχώρησε από την ΔΕΠΑ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ) για να αναλάβει την ευθύνη του τμήματος αερίου, το σχήμα της εταιρείας δεν άργησε να  καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου και έτσι το 2005 έκλεισε με τζίρο κοντά στο 1.500.000 €.

Η εταιρεία βασίζεται σε προϊόντα που οι δύο συνεργάτες γνώριζαν από τις εταιρείες τους. Μερικά από αυτά: IMMERGAS, JOANNES, MIDEA, SIEMENS, GRUNDFOS.  Αυτή η σπουδαία γκάμα και κληρονομιά των εταιρειών αυτών συμπληρώθηκε με προϊόντα ανάλογης αξίας όπως: BAXI, GREE, HITACHI,  MIDEA, FUJITSU, KITURAMI, RIELLO,  INTERPLAST  και άλλες. κορυφαίες εταιρίες στο χώρο τους, σε τιμές που επιτρέπει στην ΚΕΛΣΙΟΣ ΑΕ να κινηθεί στη χονδρική αγορά της θέρμανσης και του κλιματισμού.

Το σχήμα της εταιρείας πλαισιώνεται από ικανότατα στελέχη, μηχανικούς,  τεχνικούς αερίων καυσίμων, τεχνικούς καυστήρων πετρελαίου, θερμοϋδραυλικούς, αλλά και άτομα υπεύθυνα στην εξυπηρέτηση πελάτών, στο λογιστήριο και στην αποθήκη, ικανά και πρόθυμα να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Από τις αρχές του 2006 λειτουργεί και υποκατάστημα στη ΔΡΑΜΑ, η παλιά αντιπροσωπεία της FYROGENIS που είχε υπεύθυνο τον κύριο Ηλιόπουλο Στέλιο. Επενδύουμε έτσι στην τεχνογνωσία του φυσικού αερίου και δημιουργούμε υποδομή εκπαιδεύοντας τα στελέχη μας πολύ πριν την έλευση του φυσικού αερίου στην πόλη της Δράμας..

Από το καλοκαίρι του 2011 η εταιρία μετατράπηκε σε ΟΕ και μετονομάστηκε σε "ΚΕΛΣΙΟΣ ΟΕ".

Το 2013 δημιουργείται στα Γιαννιτσά νέο κατάστημα με την επωνυμία "CELSIUS PELLA" ενώ το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς διακόπτεται η λειτουργία του υποκαταστήματος της Δράμας

Το 2014 αποχωρεί από την εταιρία ο Γιώργος Νικολαϊδης και η έδρα μεταφέρεται στη σημερινή της διεύθυνση, σε χώρο 300τμ για την καλύτερη πρόσβαση και εξυπηρέτηση των πελατών.

Τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας:


ΚΕΛΣΙΟΣ O.E.
CELSIUS
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΑΓ. ΜΑΡΙΝΗΣ 46 ΤΚ: 543 51 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310 868586 FAX: 2310 870.003
e-mail:[email protected] www.celsius.gr
Α.Φ.Μ.: 999720741 Δ.Ο.Υ. : Δ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Γ.Ε.ΜΗ.: 116270104000

 

 brands

bank
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης