Η ομάδα μας. Γνωρίστε τα μέλη της εταιρίας μας.

Αρχική σελίδα \ Προφίλ \ Η ομάδα μας. Γνωρίστε τα μέλη της εταιρίας μας.

image1

Με χαρά σας γνωρίζουμε τα μέλη της εταιρίας μας ΚΕΛΣΙΟΣ ΟΕ, με σκοπό να κάνουμε πιο προσωπική την εταιρία μας και να γνωρίζετε με ποιον μιλάτε καθώς και το αντικείμενό του.  Στόχος μου πάντα είναι η δημιουργία προσωπικών σχέσεων, αλληλοσεβασμού.  Αυτό που προσπαθώ να μεταδώσω στους συνεργάτες μου είναι να εξυπηρετούνε τους συνεργάτες και πελάτες όπως θα θέλανε να εξυπηρετηθούν οι ίδιοι. Δεν έχει σημασία αν θέλει ένα λαστιχάκι αξίας 0,01€ ή κάποιον λέβητα και κλιματιστικό αρκετών χιλιάδων ευρώ. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος χρειάζεται κάτι που το διαθέτουμε (ή όχι ) και πρέπει να εξυπηρετηθεί.  Παράλληλα να απαιτούνε από τον πελάτη σεβασμό και… πληρωμή των συμφωνηθέντων.

Έχουμε καταφέρει με την λογική μας τον αγώνα και τον επαγγελματισμό μας να είμαστε βιώσιμοι αυτές τις δύσκολες εποχές. Και σε αυτό έχουν βοηθήσει τα μέγιστα οι συνεργάτες της εταιρίας. Με εκπροσωπούν είμαι περήφανος για αυτούς και τους ευχαριστώ.

Η ΚΕΛΣΙΟΣ ΟΕ είναι εμπορική εταιρία. Η ομάδα μας είναι ικανή να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας και να υποστηρίξει τα προϊόντα της.  Για το λόγο αυτό απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς που υποστηρίζουν τα προϊόντα της και τους εγκαταστάτες αλλά δεν διαθέτει εγκαταστάτες. Τις εγκαταστάσεις αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι, πιστοποιημένοι εξωτερικοί συνεργάτες (υδραυλικοί, ψυκτικοί, μηχανολόγοι) κατάλληλοι που αρμόζουν στο προφίλ της εταιρίας καθοδηγούμενοι από τους μηχανολόγους μας. Για ειδικά και μεγαλύτερα έργα (κεντρικούς κλιματισμούς, βιομηχανικά κ.α)  υπάρχει εξειδικευμένος και έμπειρος μηχανικός που επιβλέπει και συντονίζει τα έργα.

 

 

Υπεύθυνος service, μελέτες αερίου, ανταλλακτικά: 6947899076 ή 2310868586 εσ 3

Μηχανολόγος μηχανικός (επί πτυχίω), υπεύθυνος service και τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας. Θα σας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα βλάβης στα μηχανήματά μας. Γνωρίζει καλύτερα από όλους τα ανταλλακτικά και κρατάει την αποθήκη των ανταλλακτικών της εταιρίας. Επίσης συντάσσει και καταθέτει τις μελέτες αερίου. Γνωρίζει πάρα πολύ καλά τους κανονισμούς της ΕΔΑ Θεσσαλονίκης και είναι η σίγουρη λύση των τεχνικών-εγκαταστατών για μία επιτυχημένη εγκατάσταση αερίου. 

 

 

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (service) 6947899075

Θερμοϋδραυλικός και καυστηρατζής, συντηρητής (πρώην εγκαταστάτης).  Μεγάλη εμπειρία σε αυτοματισμούς και μεγάλα λεβητοστάσια. Οι βλάβες είναι το forte του.  Δεν έχει υπάρξει πρόβλημα στον τομέα του που να μην μπορεί να το εξακριβώσει και να το λύσει. Πολύτιμος συνεργάτης από την ίδρυση της εταιρίας που μας λύνει τα χέρια σε κάθε πρόβλημα.  Επισκευάζει καυστήρες και λέβητες πετρελαίου, αερίου, αυτονομίες, αυτοματισμούς κ.α. Εξαιρετικός χαρακτήρας πάντα με το χαμόγελο.  Όποιος πελάτης γνωρίζει και εξυπηρετείτε από τον Χρήστο … απλά δεν τον αλλάζει.

 

ΜΟΥΣΑΗΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ (Τεχνικός) 6982472083

Το καμάρι μου. Ο χρυσοχέρης της εταιρίας. Ειδικότητά του είναι τα υδραυλικά.  Θα σας πει αν φτιάχνεται ή όχι, τι κινδύνους κρύβει.  Αν κάτι γίνεται θα βρει τρόπο να το κάνει. Ότι φτιάχνει το φτιάχνει τέλεια. Δεν θα υπολογίσει τον κόπο του και θα σας το κάνει με τον πιο ανέξοδο και ασφαλή τρόπο. Μου αρέσει γιατί δεν βαριέται αυτό που κάνει. Δεν τον έχω ακούσει να αγκομαχάει ποτέ. Του αρέσει η δουλειά του και είναι εξαιρετικός σε αυτήν. Αν σας πει να μην κάνετε κάτι που προτείνετε εσείς… καλύτερα να μην το κάνετε. Όπου πηγαίνει για επισκευή,  το μόνο πράγμα που με «απασχολεί» είναι όταν παίρνει ο πελάτης να με ευχαριστήσει.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΛΕΓΚΑΣ 
Υπεύθυνος πωλήσεων, εξυπηρέτηση πελατών 6947899079, 2310868586 εσωτ. 12

Απόφοιτος ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Εξαιρετικός φίλος και συνεργάτης. Θα σας επισκεφτεί αν χρειάζεται για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ενημέρωσή σας. Με μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Το άγρυπνο μάτι της εταιρίας. Δεν κοιμάται ποτέ δεν ενοχλείτε ποτέ. Μπορείτε να τον βρείτε πάντα στο κινητό του για να σας εξυπηρετήσει.

 

ΣΤΟΪΔΟΥ ΣΤΕΛΛΑ
Παραγγελιοληψία, εξυπηρέτηση πελατών, τιμολόγηση 2310868586 εσωτ 1

Βοηθός λογιστή με μεγάλη εμπειρία στον χώρο αφού έχει εργαστεί σε 4 εταιρίες θέρμανσης κλιματισμού. Κοντά μας πάνω από μία δεκαετία, υπεύθυνη για την τιμολόγηση. Επίσης θα σας εξυπηρετήσει με την παραγγελιοληψία και την ενημέρωσή σας για την πρόοδο της αποστολής της παραγγελίας σας. Εξαιρετική στη δουλειά της και πάντα ευγενέστατη. Θα σας εξυπηρετήσει σίγουρα με τον καλύτερο τρόπο κάνοντας ότι καλύτερο μπορεί για να μείνετε ικανοποιημένοι.

 

δημητρης

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  
Υπεύθυνος αποθήκης, οδηγός,

Ο αποθηκάριός μας.  Ο νεαρός της εταιρίας μας. Θα ετοιμάσει την παραγγελία και θα την εκτελέσει. Θα σας την φέρει κιόλας. Μπορείτε να του δώσετε και την παραγγελία σας αν δεν είναι διαθέσιμες οι κοπέλες μας.  Γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του και είναι εργατικότατος. Έχει δύσκολο έργο καθώς οι κωδικοί που διαχειρίζεται είναι χιλιάδες.  Πολύ σοβαρός.  Μην τον παρεξηγείτε που δεν μιλάει πολύ. Είναι το στυλ του τέτοιο.
ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Σερρών με πολλά σεμινάρια και ειδίκευση στην ψυχολογία επιχειρήσεων.
Η γραμματειακή υποστήριξη της εταιρείας. Υπεύθυνη, οργανωτική, ευγενική, διακριτική. Με υψηλή αντιληπτική ικανότητα, αξιολογική κρίση και δημιουργική σκέψη.
Φροντίζει για την ομαλή καθημερινή λειτουργία του γραφείου και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αιτημάτων, τόσο των πελατών όσο και των εργαζομένων. Λειτουργεί επίσης ως σημείο επαφής μεταξύ της εταιρείας και των πελατών.
Η Τριανταφυλλιά αγαπά πολύ τα παιδιά και τα παραμύθια. Η αγάπη της έγινε πράξη καθώς κυκλοφορούν ήδη τρία παραμύθια της με τίτλο “Λίτσα η σαρδελίτσα”, “η Νάχα με τον Νάβρα” και “Σταμάτης ο ακαμάτης”. Παραμύθια τόσο διασκεδαστικά όσο και βαθύτατα παιδαγωγικά.
Η διάθεση των οποίων γίνεται και μέσα από την εταιρεία μας η οποία αδιαμφισβήτητα είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα τέχνης και πολιτισμού.

ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΑΝΝΑ (
site)

Η μικρή μας στην παρέα.  Πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης. Παρότι καλοτεχνίτισσα είναι  εξαιρετική χειρίστρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και κοφτερό μυαλό.  Της οφείλουμε πάρα πολλά αφού μας βοήθησε πάρα πολύ στη διάδοση και εμπλουτισμό της ιστοσελίδας μας.  Σε ευχαριστώ πολύ Αννούλα!

 

μελετης

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ (Επικεφαλής της ομάδας) 6947899077, 2310868586 εσωτ 2

Άφησα για τελευταίο το κεφάλι. Ξέρετε… αυτό που φταίει όταν βρωμάει το … ψάρι. Τα κάνει όλα και συμφέρει…. Απόφοιτος ΤΕΙ Μηχανολόγος επίσης. Από τότε που δουλεύει (πάνω από μία εικοσαετία) μόνο με το αντικείμενο αυτό ασχολείται.  Την θέρμανση και τον κλιματισμό. Απευθύνεστε για τιμές, προσφορές, εκπτώσεις. Με υπευθυνότητα και χωρίς σκοπιμότητες θα σας δώσει την καλύτερη οικονομοτεχνικά λύση που χρειάζεστε. Επίσης για οποιοδήποτε παράπονο ή πρόβλημα έχετε και για ότι δεν εξυπηρετείστε από τα προηγούμενα μέλη της ομάδας μας.

 

 

 

Κατσούλης Μελέτης. Υπεύθυνος της εταιρίας
thumbnail
Στοίδου Στέλλα - Παραγγελιοληψία τιμολόγηση
thumbnail
Αδαμαντιάδης Δημήτρης - Υπεύθυνος αποθήκης
thumbnail
Καλαντζής Χρήστος - Τεχνικός - Service
thumbnail
Μουσαηλίδης Μπάμπης - Τεχνικός
thumbnailbrands

bank
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης