Αποχέτευση Interplast


 Unisol - Σωλήνες

Η Interplast παράγει σωλήνες αποχέτευσης από PVC με εφαρμογές σε εγκαταστάσεις κτιριακής αποχέτευσης, βιομηχανικές εγκαταστάσεις απορροής λυμάτων, εγκαταστάσεις αποχέτευσης, δίκτυα εξαερισμού και υπόγεια δίκτυα διοχέτευσης καλωδίων.
Οι σωλήνες παράγονται σε διατομές από 32mm έως και 200mm σε ευθύγραμμα τμήματα των 3m στους παρακάτω τύπους:

Σωλήνες σε γκρι και πορτοκαλί χρώμα, με την εμπορική ονομασία Unisol, σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1329. Ο τύπος αυτών των σωλήνων είναι κατάλληλος για αποχέτευση λυμάτων εντός και εκτός κτιριακών εγκαταστάσεων σε χαμηλές και υψηλές θερμοκρασίες.

Σωλήνες σε γκρι και λευκό χρώμα, με την εμπορική ονομασία Novaplus, σύμφωνα με το Ελληνικό πρότυπο 686Α. Ο τύπος αυτών των σωλήνων συνηθίζεται από την αγορά να αναφέρεται ως 6 Atm και είναι κατάλληλος για δίκτυα εξαερισμού και όμβριων υδάτων.

Συνιστάται στους θερμουδραυλικούς να χρησιμοποιούν μόνο σωλήνες που καλύπτονται από το πρότυπο ΕΝ 1329, γιατί είναι οι μόνοι σωλήνες PVC που σύμφωνα με τη τεχνική οδηγία Τ.Ε.Ε. (2412/86) και την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 743/1992) μπορούν να χρησιμοποιούνται στις εγκαταστάσεις της κτιριακής αποχέτευσης.

Έλεγχοι:  Οι σωλήνες ελέγχονται τακτικά από τον ELOT και τα αποτελέσματά του βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Εγγύηση:  10 χρόνια για τους σωλήνες αποχέτευσης και τα εξαρτήματα αποχέτευσης που είναι κατασκευασμένοι με βάση το πρότυπο ΕΝ 1329, με ασφαλιστική κάλυψη από την ALLIANZ για χρηματικό ποσό έως και 3.000.000€.


Unisol - Ιδιότητες-Πλεονεκτήματα

Παρουσιάζει πολύ χαμηλή γραμμική διαστολή, γεγονός που επιτρέπει την ένωση των σωλήνων με τα εξαρτήματα με τη χρήση κόλλας ειδική για PVC.

Αντοχή στη κρούση ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Το PVC είναι ανθεκτικό στις περισσότερες χημικές ουσίες όπως οξέα, βάσεις, καταλύτες.

Παρουσιάζει ελαστικότητα και δίνει τη δυνατότητα θερμικής επεξεργασίας κατά τη διαμόρφωση της μούφας στη φάση της εγκατάστασης.

Αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.

Αντοχή σε δονήσεις και άλλες μηχανικές καταπονήσεις.

 

AtlasPlus - Σωλήνες

Οι σωλήνες ATLAS-PLUS διατίθενται σε εξωτερικές διαμέτρους των 40, 50, 75, 100, 110, 125 και 160 mm και σε μήκη των 150, 250, 500, 750, 1000, 1500, 2000 και 3000 mm, καλύπτοντας οποιαδήποτε εφαρμογή. Όλοι οι σωλήνες διατίθενται επίσης στα είδη μονής και διπλής μούφας. Επίσης η Interplast, ως καινοτόμος κατασκευαστής στον τομέα των υδραυλικών συστημάτων, διαθέτει σωλήνες και εξαρτήματα πολυπροπυλενίου αποχέτευσης στη διάσταση Ø100, με στόχο να ικανοποιήσει σχετικό αίτημα τεχνικών, εγκαταστατών και πελατών της.

Πιστοποιήσεις:  SKZ Γερμανίας, SEPRO Ουκρανίας.

Εγγύηση:  10 χρόνια με ασφαλιστική κάλυψη από την ALLIANZ για χρηματικό ποσό έως 3.000.000 €

 

AtlasPlus - Ιδιότητες-Πλεονεκτήματα

Η εσωτερική και εξωτερική επιφάνεια των σωλήνων Atlas Plus και των εξαρτημάτων τους είναι λεία και στιλπνή και παράλληλα αρκετά σκληρή έτσι ώστε να μην χαράσσεται εύκολα, χαρακτηρίζονται από την υψηλή ακαμψία τους και τη μεγάλη αντοχή τους ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Αναλυτικότερα τα πλεονεκτήματα που καθιστούν τους σωλήνες και τα εξαρτήματα Aqua Plus ως την ιδανικότερη λύση σε συστήματα αποχέτευσης είναι τα εξής:

Τέλεια στεγανότητα του αποχετευτικού δικτύου εξαιτίας των συνδέσεων των επιμέρους τμημάτων με μούφα, στην οποία είναι ενσωματωμένοι υψηλής ποιότητας ελαστικοί δακτύλιοι στεγανοποίησης.

Εύκολη και απλή εγκατάσταση σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο.

Άριστη χημική αντοχή σε όλα τα διαβρωτικά λύματα που κυκλοφορούν στις αποχετεύσεις, ακόμη και σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες (καυτές απορροές).

Ικανοποιητική μείωση του επιπέδου ήχου και περιορισμό της διάδοσής του με αποτέλεσμα την αθόρυβη λειτουργία της εγκατάστασης.

Αντοχή σε κάθε είδους εξωτερική μηχανική καταπόνηση στις εκδορές, στα χτυπήματα ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Αντοχή στα σπασίματα και στις ρηγματώσεις, ακόμη και σε περιπτώσεις σεισμών ή/και μικροκαθιζήσεων των κτιρίων.

Υψηλή αντοχή στην κρούση, επομένως ανθεκτικότητα κατά την αποθήκευση, κατά τη μεταφορά και κατά τη χρήση στην εγκατάσταση.

Ασφάλεια σε περιπτώσεις πυρκαγιών εξαιτίας της πυραντοχής του υλικού. Δε συντηρείτε και δεν επεκτείνετε η φλόγα. Εναρμονίζεται με τον κανονισμό πυρασφάλειας DIN 4102 Β1.

Απορρόφηση των θερμικών γραμμικών διαστολών διαστολών από τις μούφες με τους ελαστικούς δακτυλίους.

Αντοχή στη γήρανση από την ηλιακή ακτινοβολία σε εξωτερικά τοποθετημένους σωλήνες και εξαρτήματα.

Συσκευασία σωλήνων και εξαρτημάτων σε ειδικές βάσεις, η οποία αποτρέπει φαινόμενα εμφάνισης οβαλιτέ από τη συμπίεση που προκαλεί το βάρος των υπερκείμενων σωλήνων.

Δεν απαιτείται η χρήση κόλλας ή άλλων στεγανωτικών κατά τις συνδέσεις.

Εγγυημένη διάρκεια ζωής σωλήνων, εξαρτημάτων και ελαστικών δακτυλίων άνω των 50 χρόνων συνεχούς λειτουργίας για λύματα έως 90oC.

Πλήρης συμμόρφωση με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής νόρμας ΕΝ 1451 και των γερμανικών προτύπων DIN 19560-10 και DIN 4102-1.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγ. Μαρίνης 46
Τ.Κ. 54351 Άνω Τούμπα
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 868586
Fax : 2310 870003
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης