Το Βιβλίο Είναι Πολιτισμός

Αρχική σελίδα \ Υπηρεσίες \ Το Βιβλίο Είναι Πολιτισμός


 Η CELSIUS με συνέπεια και αποδεδειγμένα όλα αυτά τα χρόνια δείχνει την περιβαλλοντική της ευαισθησία με τα προϊόντα της, αλλά και με την ενεργό συμμετοχή της σε πολιτικές που αποσκοπούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον η κοινωνική της ευαισθησία είναι φανερή καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετείχε ή είχε και η ίδια την πρωτοβουλία σε δράσεις κοινωνικού περιεχομένου, δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και στηρίζοντας ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Σήμερα που όλοι γνωρίζουμε ότι η οικονομική κρίση είναι απόρεια της έκπτωσης των ηθικών αξιών είναι επιτακτικότερη η ανάγκη να προάγουμε τον πολιτισμό. Γιατί μόνο εκεί, δεν πρέπει να κάνουμε εκπτώσεις.

Η CELSIUS πρωτοστατεί για άλλη μια φορά συμβάλλοντας στην προαγωγή του πολιτισμού μέσα από την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας. Προτείνει στους μικρούς αναγνώστες δύο βιβλία τόσο διασκεδαστικά όσο και βαθύτατα παιδαγωγικά της συγγραφέως Τριανταφυλλιάς Τσιακμάκη Κατσούλη. Δύο παραμύθια που ενεργοποιούν τη φαντασία και καλλιεργούν την αξιολογική κρίση των παιδιών εισάγοντάς τα με ένα μαγικό, παραμυθένιο τρόπο στο χώρο της λογοτεχνίας.

Το πρώτο παραμύθι έχει τίτλο “Λίτσα η σαρδελίτσα” είναι από τις μικρές ΧΑΡΑκτηριστικές ιστορίες και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.             

Πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο παραμύθι γεμάτο φαντασία και  πολλά αξιανάγνωστα μηνύματα που σίγουρα θα γεμίσει χαρά τους μικρούς αναγνώστες.                                                          

Το δεύτερο παραμύθι έχει τίτλο η Νάχα με τον Νάβρα είναι δίδυμα αδελφάκια και με τον Ναμηνέχη πρώτα ξαδελφάκια” απευθύνεται σε μεγαλύτερα παιδιά και σε πιο ψαγμένους αναγνώστες.

 Πρόκειται για ένα ποιητικό παραμύθι που έντεχνα κρύβονται πίσω από τις λέξεις του μηνύματα καθώς συναντιέται στην ιστορία του, η τέχνη με την παιδεία και τον πολιτισμό.

γιατί τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με ΗΘΟΣ και ΑΡΕΤΗ

γιατί τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με αγάπη και παραμύθια.

 

 


thumbnail
Σκληρό Εξώφυλλο
12,00 €
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
thumbnail
-30,00%
3,50 € από 5,00 €
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
thumbnail
-20,00%
Σκληρό Εξώφυλλο
8,00 € από 10,00 €
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑbrands

bank
Login-iconLogin
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης