Δεξαμενή Pellet


Ο πιο πρακτικός και οικονομικός τρόπος αποθήκευσης pellet. 


Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε pellet η βιομάζα για χρήση λέβητα η καυστήρα σας προτείνουμε την πιο οικονομική και ασφαλή σε βάθος χρόνου δεξαμενή

Η δεξαμενή κατασκευάζετε από ειδικό πλαστικό γραμμικό πολυαιθυλένιο PE και γαλβανισμένα χαλύβδινα ελάσματα και πρακτικά έχει απεριόριστο χρόνο ζωής

Κατασκευάζετε σε διάφορα μοντέλα από 200 lit – 500 lit και ύστερα κατόπιν συμφωνίας και μεγαλύτερα. Στο πάνω μέρος φέρει κάλυμμα ασφαλείας βαρέως τύπου  με θυρίδα τροφοδοσίας και δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς. 

Είναι η μοναδική δεξαμενή που διαθέτη αυτόματο σύστημα διαχωρισμού σκόνης από το υλικό pellet και ταυτόχρονα σύστημα εξαερισμού για απομάκρυνσης της εγκλωβισμένης υγρασίας στην αποθήκη pellet συμβάλλοντας στην σωστή λειτουργία της συσκευή μας. 

Με τον controller STP της CEZA μπορούμε να προσθέσουμε extra δεξαμενή pellet και να αυξήσουμε την αυτονομία του συστήματος μας. Απλά επιλέγουμε μια δεξαμενή, έναν τροφοδότη και τον controller STP.

 

*Κατόπιν συμφωνίας μπορούμε να κατασκευάσουμε και σε άλλες διαστάσεις και χωρητικότητες έως 5.000 Lt και επίσης σε διαφορετικούς χρωματισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγ. Μαρίνης 46
Τ.Κ. 54351 Άνω Τούμπα
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 868586
Fax : 2310 870003
Login-iconLogin